IMG_7682

Profil 00

Profil 00 är en obelyst plan bokstav tillverkad av aluminium, natureloxerad aluminium, akryl, koppar, mässing, järn eller rostfritt. Bokstaven monteras med distans från fasaden, individuellt med distansstift eller på horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg. 

loading...

Profil 01

Profil 01 är en obelyst reliefbokstav tillverkad av aluminiumplåt som lackas i valfri kulör. Bokstaven monteras med distans från fasaden, individuellt med byglar eller på horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg.

loading...

Profil 03

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt som lackas i valfri kulör. Dioderna monteras på bokstavens vitlackerade bakstycke. Profilen går också att beställa i ett utförande av akryl, där dioderna monterats i ett spår på baksidan.Skylten monteras individuellt med distansbultar, eller på ram lackerad i fasadens färg. Belysningen blir indirekt mot bakgrunden s.k. coronaeffekt.

loading...

Profil 04

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt, som lackeras i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast, som fästes till bokstavens sida med en plåtlist. Akrylfronten folieras i valfri folie eller print. Dioderna monteras inuti bokstavskroppen. Bokstaven monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg.

loading...

Profil 05

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt, som lackas i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast, som man fäster på bokstavens sida med en plastlist. Akrylfronten folieras i valfri folie eller print. Dioderna monteras inuti bokstavskroppen. Bokstaven monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackas i bakgrundens färg.

loading...

Profil 6

Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt, som lackas i valfri kulör. Fronten tillverkas av akrylplast, som man fäster mot bokstavens sarg med infällda skruvar från sidan på profilen. Akrylfronten folieras med valfri folie eller print. Dioderna monteras inuti bokstavskroppen. Bokstaven kan separatmonteras eller monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackas i bakgrundens färg.

loading...

Profil 08

Bakstycket på bokstaven tillverkas av aluminiumplåt, som lackeras i valfri kulör. Dioderna monteras i bokstavens botten och fronten är en i akryl tillverkad motsvarande profil som passar ner i plåtprofilen. Bokstaven kan monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg.

loading...

Profiler med Neon och Flexneon

Profil 1 & Profil 2
Bokstaven tillverkas av aluminiumplåt, som lackas i valfri kulör. Neonröret monteras på bokstavens front, vilket gör denna profil lämplig vid avståndsskyltar. Bokstaven monteras på ram av horisontella aluminiumprofiler, som lackeras i bakgrundens färg. Denna klassiska profil går också att få i ett utförande med flexneon.
 

loading...

Bright - I samråd med oss vid mindre applikationer

loading...

Mer än bara skyltar

loading...

Dekaperad plåtfront

loading...

Profil 10

loading...

Pyloner

loading...

Ljuslådor

loading...