IMG_7682

Välkommen till Kungsörs Skyltprodukter
Företaget tillverkar skyltar av alla dess slag, diod-, neon-, belysta och obelysta specialskyltar och ljuslådor med olika frontalternativ. Våra kunder är skylt- och reklamföretag. Kungsörs Skyltprodukter är en renodlad produktionsenhet som servar skyltbranchen.

Företaget tillverkar skyltar av alla de slag, diod-, neon-, belysta- och obelysta specialskyltar och ljuslådor med olika frontalternativ. Våra kunder är skylt- och reklamföretag. Kungsörs Skyltprodukter är en renodlad produktionsenhet som servar skyltbranschen. 

Kungsörs Skyltprodukter AB grundades 1957 och i dagsläget är vi 13 anställda. Tillsammans har vi en långvarig erfarenhet av skylttillverkning. Vi blandar ny teknik med gediget skyltkunnande. Produkterna är klara för uppsättning när vi levererar. Kungsörs Skyltprodukter AB är skylttillverkaren som jobbar för och med kunden för att nå topp resultat. Kombinationen av vårt skyltkunnande, belysningsteknik och kundernas kreativitet skapar förutsättningar för unika lösningar för varje skylt.


Medlemmar i Ljusreklamförbundet


Teknikföretagen

 


QAB Design



Kungsörs Kommun


Förpacknings & Tidningsinsamlingen



Kungsörs Kommun